Radio Hit

Playlist

NORAH JONES - Wintertime

HAIRCUT 100 - Love Plus One

Mike Posner - Song About You

HIT play live

Green Arrow

Filmul Bohemian Rhapsody a câștigat două premii BAFTA

  • februarie 12, 2019
  • Amalia Horciag

După succesul de la Globurile de Aur și nominlizările la Oscar, filmul Bohemian Rhapsody câștigă alte două premii BAFTA.

Rami Malek a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor în rol principal”, pentru rolul lui Freddie Mercury din „Bohemian Rhapsody”. De asemenea, pelicula a primit și trofeul pentru „Cea mai bună coloană sonoră”.

În discursul de acceptare a premiului, Rami Malek a declarat:

„Mulțumesc foarte mult trupei Queen. Lui Brian May, Roger Taylor și întregii familii Queen. Nu aș fi fost aici fără voi. Și mulțumesc celui care a refuzat să se adapteze, cel care a avut curaj și nu a făcut compromisuri: mulțumesc din nou Freddie Mercury.”

Filmul „Bohemian Rhapsody” a fost nominalizat la 7 categorii, printre care „Design de costume”, „Cel mai remarcabil film britanic”, „Make-Up & Hair” sau „Cea mai bună cinematografie”. Ceremonia a avut loc la Royal Albert Hall, în Londra. Brian May și Roger Taylor au participat la eveniment.

În cadrul Globurilor de Aur, filmul „Bohemian Rhapsody”a luat premiul pentru „Cea mai bună dramă”, iar Malek a fost apreciat pentru rolul lui Freddie Mercury, câștigând trofeul pentru „Cel mai bun actor”. Filmul continuă să scrie istorie și la premiile Oscar, Rami Malek și „Bohemian Rhapsody” fiind nominalizați la 5 categorii.

„Bohemian Rhapsody” este un film-tribut adus lui Freddie Mercury și trupei legendare Queen. Filmul se concentrează pe povestea lui Farrokh Bulsara, un tânăr născut în Tanzania, care s-a stabilit la Londra la o vârstă fragedă. Farrokh devine Freddie și își întâlnește partenerii de trupă cu care a scris istorie în muzica rock: Brian May, Roger Taylor și, mai târziu, John Deacon. Regia filmului este semnată de Bryan Singer, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten.