Radio Hit

Playlist

ZIMBRU - Divination

SG Lewis - Warm

@ HitUnderground Jingles 04 - @ HitUnderground Jingles 04

HIT play live

Green Arrow

Fed Cup: Simona Halep, despre Franţa – România: Sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm/ Când se vor juca meciurile

  • aprilie 14, 2019
  • Narcis Pohoata

Simona Halep, liderul echipei de Fed Cup a României, a analizat semifinala pe care reprezentativa noastră o va disputa în faţa Franţei. Este de părere că meciurile vor fi foarte echilibrate dar subliniază că va da totul pentru o calificare istorică în ultimul act.

”Echipa Franţei este puternică, are experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar şi echipa noastră este foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, şi trofeul”. Halep face apel şi la fanii români care vor veni la meci. Speră să susţină naţionala, pentru că ajutorul lor poate da un imbold moral. ”Sper să avem o atmoferă frumoasă la meciul acesta. Ştiu că publicul francez este foarte gălăgios, în sensul bun. O să fie destul de greu, dar am încredere în toţi românii care vor veni la meci că o să facă faţă cu brio”, a spus Simona Halep pentru Agerpres.

Franţa şi România şi-au anunţat echipele pentru semifinala Fed Cup de la Rouen, astfel că până la data confruntării, 21-22 aprilie, s-a dat drumul la calcule. Ambele reprezentative se prezintă la această confruntare cu tot ce are mai bun la dispoziţie.

Din lotul României fac parte Simona Halep (2 WTA simplu), Mihaela Buzărnescu (31 WTA simplu), Irina Begu (82 WTA simplu), Monica Niculescu (133 WTA simplu) şi Raluca Olaru (36 WTA dublu)

Din lotul Franţei fac parte: Caroline Garcia (25 de ani, 21 WTA), Kristina Maldenovic (25 de ani, 63 WTA), Alize Cornet (29 de ani, 54 WTA) şi Pauline Parmentier (33 de ani, 53 WTA)