Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Dragnea: Propun ca analiza pentru candidatul la Preşedinţie să fie între Tăriceanu şi Firea / Îi cer doamnei Dăncilă să nu demisioneze sub nicio formă

  • mai 26, 2019
  • Narcis Pohoata

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că analiza rezultatelor alegerilor trebuie făcută în Comitetul Executiv al partidului, că propune ca analiza pentru candidatul PSD-ALDE la Preşedinţie să fie între Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriela Firea. Liviu Dragnea a spus că îi cere Vioricăi Dăncilă să nu demisioneze sub nicio formă.

„Eu nu-mi asum astfel de lucruri nici pe Facebook, nici ascuns, ci într-o discuţie serioasă în Comitetul Executiv”, a afirmat Dragnea, referindu-se la eventuala demisie a sa de la şefia PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că el nu a spus niciodată că vrea să candideze la funcţia de preşedinte al României.

„Eu cred că PSD foarte curând trebuie să-şi desemneze un potenţial candidat şi foarte curând trebuie să se facă analiza care dintre cei doi potenţiali candidaţi de la ALDE şi PSD are cele mai mari şanse să scape România de acest om care e acum la Cotroceni”, a mai declarat Dragnea.

El a anunţat că propune ca analiza să se facă între Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriela Firea şi că va solicita ca în a doua parte a lunii iunie să aibă loc un congres PSD.

Dragnea a spus că îi cere Vioricăi Dăncilă să nu demisioneze sub nicio formă.