Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Doliu în lumea medicală! Medicul Mioara Neagu, șefa UPU Fetești, a murit de COVID-19! Avea 48 de ani. „Inconștiența noastră, a celor care nu respectăm regulile, a mai ucis un om”

  • octombrie 17, 2020
  • Narcis Pohoata

Sefa Unitatii de Primiri Urgente (UPU) a spitalului municipal din Fetesti, medicul Mioara Neagu, a murit din cauza coronavirusului. Era internata la Spitalul Colentina din Capitala.

Doctorita Mioara Neagu (48), medic de medicina de urgenta si coordonator Primiri Urgente la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” din Fetesti, a murit de COVID, potrivit Antena3.

Medicul din Fetesti se infectase cu virusul Sars CoV-2 in luna septembrie. Nu avea comorbiditati.

Prietenii de pe retelele de socializare sunt socati de veste si transmit condoleante familiei doctoritei Neagu.

„Azi nu zambim! Nu ne cere nimeni sa fim in prima linie ci sa-i protejam pe cei din prima linie. Azi, inconstienta noastra (a celor care nu numai ca nu respectam regulile dar chiar raspandim virusul) a mai ucis un om, un om care lupta pentru noi. EU,TU,EL,EA,NOI L-AM UCIS! Drum lin catre stele MINUNE DE OM-MIOARA NEAGU!”, se arata intr-un mesaj postat de o colega de a doctoriteti, pe pagina ei de Facebook.

Mesaj plin de durere pentru doctorita moarta

„Zi de doliu pentru breasla medicala, colega noastra Dr Mioara Neagu, a pierdut lupta cu boala,SARS Covid a rapus o, drum lin catre ingeri, suflet bun si nobil, sincere condoleante familiei indurerate! Inca un coleg rapus la datorie!”, scrie o alta colega a medicului.

„Inconstienta noastra, a celor care nu numai ca nu respectam regulile dar chiar raspandim virusul (nestiind ca-l avem, fiind asimptomatici), a mai ucis un om. Un om care lupta pentru noi. Zbor lin spre cer Mioara,suflet si chip frumos!”, a mai transmis o persoana pe pagina de Facebook a medicului.