Radio Hit

Playlist

HitUnderground 18iul19 interventii 03 - HitUnderground 18iul19 interventii 03

Zmei3 - Rica Din Obor

@ HitUnderground Jingles 01 - @ HitUnderground Jingles 01

HIT play live

Green Arrow

Directorul Școlii Generale din Buda a fost demis!

  • aprilie 16, 2019
  • Amalia Horciag

Un copil de trei ani a murit, luni, după ce a căzut într-o fosă septică din spatele Şcolii Generale din Buda, judeţul Iaşi. În urma acestui incident, directorul școlii a fost demis pentru că nu au fost asigurate condiții de securitate în spațiul școlii.

Principalele declarații ale purtătorului de cuvânt Sabina Manea:

În această dimineață la ora 8.00, Consiliul de Administrație al ISJ Iași s-a reunit, iar directorul școlii a fost demis, în urma votului unanim al membrilor. Decizia a fost motivată de faptul că nu au fost asigurate condiții de securitate pentru elevi în spațiul școlii.

Aspectele legate de securitatea elevilor în perimetrul școlii au fost puse în discuție, cu prioritate, de nenumărate ori la întâlnirile periodice cu directorii unităților de învățământ, așa cum, periodic, sunt transmise adrese de atenționare în acest sens.

În cursul zilei de astăzi, în unitatea de învățământ va avea loc un Consiliu de Administrație în cadrul căruia se va stabili cine va prelua conducerea provizorie a școlii, iar până la finalul săptămânii Consiliul de Administrație al I.S.J. Iași va desemna un nou director, după consultări ce vor avea loc în cadrul Consiliului Profesoral al Școlii Profesionale Brăești.