Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Debut cu stângul pentru Poli Iași în noul sezon al Diviziei A

  • septembrie 20, 2019
  • Narcis Pohoata

După un sezon în care a lipsit de pe firmamentul handbalului masculin, Politehnica Iași a disputat, joi, primul meci oficial în noul sezon al Diviziei A, pe teren propriu, în compania formației CSU Suceava. Echipa ieșeană pregătită de Florin Spiridon a cedat cu scorul de 19-29 (9-12), după un meci în care echilibrul s-a menținut pe tabelă doar în prima parte.

Ieșenii au ținut ritmul cu mult mai experimentatul adversar doar în prima repriză, ultima egalitate fiind consemnată la scorul de 7-7. Apoi, trepat, oaspeții s-au distanțat pe tabelă și s-au impus în final la o diferență de 10 goluri.

Trebuie spus faptul că acesta a fost primul meci al echipei pregătite de Florin Spiridon, Politehnica debutând în campionat fără să dispute măcar un meci amical.

Ieșenii au fost susținuți din tribune de un număr de aproximativ 200 de spectatori.

La final, antrenorul echipei ieșene, Flori Spiridon, a declarat: ”A fost un meci frumos în prima parte, în a doua am căzut. Voi vedea pe casetă ce am făcut bun și ce am făcut rău și vom încerca să corectăm. Au fost și probleme de arbitraj. După ce că ești și fără bani, mai vin și arbitrii și-ți dau în cap. Încă suntem mici față de celelalte echipe, cred că toate echipele vor trage de noi, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru și vom încerca să creștem de la meci la meci. Copiii sunt obișnuiți să joace pe stomacul gol și fără niciun ban în buzunar, încercăm să construim la Iași o echipă frumoasă, prin muncă și dăruire. Echipa este formată din copii de la LPS, mai sunt și din trupa veche și era păcat să-i fi lăsat. Dacă nu înființam echipa anul acesta, jucătorii care au jucat azi pur și simplu se lăsau de handbal. Motivația mea este să duc handbalul mai departe la Iași. De aceea am continuat acest proiect. Să încerc să construiesc această echipă”.

(Narcis POHOAȚĂ)