Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Covid lovește din nou la Poli Iași! 3 jucători confirmați pozitiv la testele de joi

  • octombrie 16, 2020
  • Narcis Pohoata

„Pentru a îndepărta orice risc în cadrul grupului, clubul nostru a ales să efectueze în cursul zilei de 15 octombrie o retestare a componenților lotului, membrilor staff-ului tehnic și administrativ. Rezultatele testului opțional au fost pozitive în cazul a trei reprezentanți ai CSM Politehnica Iași – jucători de fotbal”, a anunțat clubul din Copou.

Dintre cei trei confirmati pozitiv, unul este junior, iar ceilalti doi seniori si doar unul dintre ei ar fi fost titular sambata, contra lui Sepsi.

„În mod normal ar fi trebuit să ne testăm la finalul săptămânii viitoare, când s-ar fi împlinit cele 14 zile de la precedenta testare. Însă, dat fiind faptul că am avut cazuri pozitive și că ne preocupă să avem un lot sănătos și să nu-i punem în pericol pe ceilalți parteneri de întrecere, am ales să mergem la laborator și înaintea meciului cu Sepsi. Din nefericire, în contextul epidemiologic în care ne aflăm, în care răspândirea virusul SARS-CoV-2 se face și la nivel comunitar, am primit și rezultate pozitive”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv.

Clubul nostru a informat deja autoritățile cu privire la rezultatele testării și asteptăm deciziile privind desfășurarea activității la CSM Politehnica Iași.