Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Cele trei asociații civice care cer Autostrada Moldovei îi cer o întâlnire premierului: ”Obiectivul strategic național și european este în pericol”

  • august 13, 2019
  • Narcis Pohoata

Trei asociații civice din Moldova – Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, Moldova vrea Autostradă și Împreună pentru A8 – îi cer premierului Dăncilă o întâlnire pe 16 august la Iași pentru salvarea proiectului A8, Autostrada Unirii, care ar lega Moldova Târgu Mureș și apoi de restul țării.

Într-o scrisoare deschisă, cele trei asociații arată că proiectul este în pericol din cauza ignorării sistematice de către guvern: ”această autostradă este vitală pentru regiunea noastră, pentru ieșirea din izolare, pentru dezvoltare și pentru crearea de locuri de muncă menite a-i menține acasă pe moldovenii care de ani buni sunt într-un adevărat exod spre alte zone ale României, dar mai ales spre Europa Occidentală”.

”Având în vedere că vineri, 16 august 2019, veți fi prezentă la Iași, dorim să avem o întâlnire pe aceeași bază de colaborare. Credem că veți fi de acord cu noi că interesele Moldovei nu mai pof fi ignorate fără asumarea tuturor riscurilor politice și sociale care decurg de aici”, se arată în apelul celor trei asociații.

G4media.ro