Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Caz de coronavirus la Poli Iași. Fundașul dreapta Rodny Lopes Cabral, infectat cu Covid-19! Meciul cu Academica Clinceni va fi reprogramat

  • iulie 25, 2020
  • Narcis Pohoata

Update 18.45 – Meciul Academica Clinceni – Poli Iași se joacă duminică, de la ora 14.30. Condiția pusă de LPF pentru ca meciul să aibă loc

LPF a anunțat, printr-un comunicat, că meciul Academica Clinceni – Poli iași se va disputa duminică, doar dacă gruparea din Copou va prezenta și al doilea rezultat negativ la testarea de azi pentru fundașul dreapta Cabral.

”Meciul dintre Academica Clinceni și Politehnica Iași, contând pentru etapa a 11-a play-out, programat să se dispute sâmbătă, 25 iulie, cu începere de la ora 15.30, se va juca duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 14.30, sub rezerva prezenței unui al doilea test negativ pentru jucătorul Rodny Lopes Cabral (Politehnica Iași). Precizăm că fotbalistul ieșenilor a primit deja un rezultat negativ la testarea de azi, urmând ca până la sfârșitul zilei să primească încă un răspuns la o nouă testare”, a anunțat LPF pe site-ul oficial.

————————————————————–

UPDATE 16.20 – Cabral a ieșit negativ la retestare! Meciul cu Clinceni s-ar putea juca duminică

Oficialii Politehnicii Iași au primit rezultatul la retestarea pentru Covid-19 a lui Rodny Lopes Cabral, iar rezultatul a ieșit negativ. În aceste condiții, meciul Academica Clinceni – Poli Iași, programat inițial pentru sâmbătă, la ora 15.30, s-ar putea disputa duminică.

Ieșenii sunt la hotel în aceste momente și așteaptă noi instrucțiuni de la LPF.

————————————————–

Stirea initiala

Încă un caz de coronavirus în fotbalul românesc, chiar înaintea partidei de azi, dintre Academica Clinceni și Poli Iași, meci programat în play-out-ul Ligii 1.

Rodny Lopes Cabral a aflat că are COVID-19 cu doar câteva ore înaintea meciului programat inițial sîmbătă, de la ora 15:30.

Meciul dintre Clinceni și Iași nu se mai joacă după cazul de coronavirus din Copou

Liga Profesionistă de Fotbal a confirmat că meciul dintre Academica Clinceni și Poli Iași nu se va mai disputa, acum urmând să înceapă o anchetă epidemiologică, așa cum se întâmplă după ce un fotbalist sau mai mulți jucători sunt testați pozitiv cu COVID-19.

Săptămâna trecută, elevii lui Mircea Rednic au fost testați pentru coronavirus și totul părea în regulă, dar un nou examen, efectuat joi, a relevat că fundașul de 25 de ani, Rodny Lopes Cabral, e pozitiv!