Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Carantinarea și testele Covid-19, gaură de peste 100.000 de euro în bugetul Politehnicii Iași

  • mai 11, 2020
  • Narcis Pohoata

Fotbaliștii din Liga I numără zilele până la revenirea la antrenamente, după două luni de stare de urgență. Ca și celelalte cluburi din prima ligă, Poli Iași va relua antrenamentele pe data de 15 mai, dar oficialii din Copou speră ca elevii lui Mircea Rednic să revină la antrenamente fără a fi nevoiți să stea în carantină alte două săptămâni după ridicarea stării de urgență.

”Așteptăm noul ordin al ministrului Tineretului și Sportului, așteptăm să vedem noile reglementări. Înțelesesem că ordinul dat acum câteva zile care spune că fotbaliștii trebuie să stea două săptămâni în carantină, va fi schimbat. Noi în principiu ne-am pregătit ca după 15 mai să ținem jucătorii în cantonament, dar așteptăm să vedem ce măsuri se vor lua în zilele următoare”, a declarat președintele executiv Ciprian Paraschiv.

Oficialul din Copou spune că fotbaliștii vor fi testați la o clinică privată înainte de a intra în cantonament. ”În principiu, pe data de 15 mai vrem să-i băgăm pe jucători în cantonament. Încă nu am bătut palma cu niciun hotel, pentru că analizăm încă cea mai bună ofertă. E greu și să ajung la un acord cu un hotel până nu știm ce și cum. Eu sper să iasă ministrul în următoarele zile cu noutăți. I-am dat temă doctorului echipei să caute testări, probabil vom merge la o clinică privată. Vom face testările cele mai sigure, înainte de a intra în cantonament. Antrenamentele vor fi în Copou, noi sperăm să fim patru jucători și doi membri ai staff-ului. Să vedem ce facem cu străinii plecați în Olanda și Anglia, care nu au găsit încă bilete de avion pentru a reveni la Iași. Dacă nu vor găsi bilete, poate vor reveni în Iași cu mașina. Vom face testele cele mai sigure, care sunt și cele mai scumpe, între 250 și 300 de lei. Vom avea cheltuieli suplimentare de peste 100.000 de euro în această perioadă, dar sperăm să ne oprim aici. Dacă echipa va sta în cantonament până la finalul campionatului, așa cum era o variantă, cheltuielile se triplează”, a completat Paraschiv.

Ieri seară era așteptat să ajungă la Iași antrenorul Mircea Rednic, care începând de astăzi va face programul echipei împreună cu stafful administrativ.

(Narcis POHOAȚĂ)