Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Bruce Springsteen lansează „I’ll Stand By You” de pe coloana sonoră a „Blinded by the Light”

  • august 13, 2019
  • Amalia Horciag

Bruce Springsteen a câștigat un Oscar pentru „Streets of Philadelphia” in 1993 și probabil ar fi trebuit să câștige ul altul pentru piesa din Jerry Maguire “Secret Garden” (1996).

Springsteen se intoarce acum cu o noua piesa intr-o coloana sonora a unui film. Melodia este „I’ll Stand By You”, iar filmul „Blinded by the Light”, inspirat The Boss .

„Blinded by the Light” este bazat pe autobiografia jurnalistului Sarfraz Manzoor, „Greetings From Bury Park”. Conform Bend It Networks, omul de presă susține că muzica lehendarului Bruce Springsteen l-a inspirat în legătură cu ecranizarea.

Filmul ilustrează momentul decisiv din viața unui tânăr pachistanez numit Javed, care este presat de condiția sa socială după imigrarea în Anglia. Puterea de a-și urma visele îi este dată de muzica lui Bruce Sprinsteen, după cum ilustrează trailerul.

Filmul va apărea în cinematografe in august

„I’ll Stand By You” este o melodie compusa de fapt din 2001 si inspirata de Harry Potter. Springsteen spunea pentru BBC Radio 2 în 2016 că este „o melodie pe care am scris-o pentru fiul meu cel mai mare, este o mare baladă care era foarte necaracteristă pentru ceva ce aș cânta eu. Dar am crezut că s-ar potrivi minunat”.