Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Banchet de absolvire organizat de Youtube, diseară la ora 10. Dear Class of 2020: Lady Gaga, BTS, Beyonce și zeci de alte vedete

  • iunie 07, 2020
  • Cincu Violeta
„Dear Class of 2020” îi are cap de afiș pe Lady Gaga, Barack și Michelle Obama, Beyonce, BTS, CNCO, Billie Eilish, Demi Lovato și zeci de alte vedete și foști oameni de stat, cum este cazul fostului secretar de stat Condoleezza Rice, în cel mai mare eveniment online de pe planetă pentru absolvenții promoției 2020, organizat de Youtube.com.
Banchetul de absolvire începe diseară la ora 10, ora României
„Dragă promoție 2020″ reunește lideri inspiraționali, celebrități și creatori YouTube pentru a sărbători absolvenții, familiile lor și comunitățile lor”, așa descrie platforma evenimentul din această seară.

Evenimentul anunță și înființarea unui fond numit „Dear Class of 2020 Fund” prin care vor fi acordate burse și granturi de studiu elevilor care aleg să meargă la facultate. Banii sunt strânși din donații ale unor companii precum Google, CourseHero, General Mills’ Box Tops for Education, McDonald’s și Strada sau inițiativei lui Michelle Obama „Reach Higher”

Pentru cei care vor să organizeze o petrecere de vizionare cu până la 99 de prieteni pe Google Meet aici sunt toate instrucțiunile.

Iar pentru cei care vor să urmărească show-ul pe televizorul SmartTV are aici pașii.

Programul banchetului Youtube:https://www.edupedu.ro/banchet-de-absolvire-organizat-de-youtube-diseara-la-ora-10-dear-class-of-2020-lady-gaga-barack-si-michelle-obama-bts-beyonce-cnco-billie-eilish-demi-lovato-si-zeci-de-alte-vedete/