Radio Hit

HIT play live

Green Arrow

audio AUDIO. Despre mitingul PSD. Primarul Iașului, Mihai Chirica: ” Mie mi-e rușine de modalitatea în care se manipulează români împotriva românilor.   „

  • iunie 08, 2018
  • Cincu Violeta

Primarul Mihai Chirica a declarat, în această dimineață la Radio HIT că dacă ar fi fost primar în PSD și i s-ar fi cerut să aducă oamenii cu forța la miting s-ar fi împotrivit. Așa cum a făcut la Ordonanța 13.

Probabil aș fi reacționat ca și acum un an și jumătate atunci când a apărut OUG13. Nu își are rostul o astfel de acțiune. Într-o logică care se respetă. Logica lor se respectă. Puse legile în mod invers, atacat în mod susținut justiția, trecut prin schimbarea propriilor guverne. Pentru că nu își convine cum îți răspunde la salutul de dimineață primul ministru pe care tot tu l-ai propus. Și în cele din urmă să își faci un miting împotriva abuzurilor puterii când tu ești la putere.  Un miting autocritic. Să spună: Ne e rușine Ne adunăm cu toții în București să spunem ce rușine ne este de prostiile pe care le-am făcut. Ori sfidează logica și bunul simț. Mie mi-e rușine de modalitatea în care se manipulează români împotriva românilor.  

Cât privește informațiile potrivit cărora  funcționari publici ar fi obligață să meargă la miting, Mihai Chirica a susținut că oamenii iși vor spune punctele de vedere fără să le fie teamă. iar cei care pun presiune vor avea de plătit

Primarul municipiului Iași a atras atenția asupra faptului că lucrurile stagnează de doi ani. Unde sunt acele proiecte? Lucrurile stagează. Suntem cu doi Manipularea cu bani s-a făcut întotdeauna cu bani!Unde e PNDL? Nu că amintiți că PDL manipula primăriile și în cele din urmă a dispărut partidul.Lucrurile s-au transformat. Nu se mai poate manipula cu cămasa.

Mihai Chirica a descris atmosfera de la astfel de mitinguri.”E de petrecere cîmpenească. Mergem acolo, unii se plimbă,  jumatate din ei dispar din magazine, in mai putin de jumatate de ora nimeni nu știe ce a căutat acolo. L-ai văzut pe ăla, Hai la autocar. Și acasă găsești aceeași sărăcie de la care ai plecat!”