Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Spania – Greve la companiile aeriene Ryanair şi Iberia

  • septembrie 20, 2019
  • Narcis Pohoata

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Spania, unde în perioada următoate sunt anunţate greve ale companiilor aeriene Ryanair şi Iberia. Ca urmare, orarul zborurilor operate de Ryanair ar putea fi modificat în zilele de vineri şi duminică din luna septembrie, iar cel al curselor Iberia în perioada 21-24 septembrie.

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunţate de companiile aeriane Ryanair şi Iberia, orarul zborurilor ar putea fi afectat.

Astfel, zborurile operate de compania aeriană Ryanair vor avea modificări în zilele de vineri şi duminică – 20, 22, 27 şi 29 septembrie.

De asemenea, dificultăţi vor fi întâmpinate şi în ceea ce priveşte zborurile operate de compania Iberia, în perioada 21-24 septembrie.

MAE recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile oficiale ale companiilor la care au biletele de călătorie pentru a se informa asupra stării zborurilor programate.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Secţiei Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Secţiei Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro, www.mae.ro şi aminteşte că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.