Radio Hit

Playlist

STEVE AOKI - Waste It On Me feat BTS

WHITESNAKE - All I Want All I Need

Sam Smith, Normani - Dancing With A Stranger

HIT play live

Green Arrow

audio Asfalt nou în CUG. Se va circula normal între şoseaua Voineşti şi şoseaua Nicolina

  • noiembrie 08, 2018
  • Amalia Horciag

Trei artere de circulaţie vor intra într-un amplu proces de modernizare. Valoarea investiţiei se ridică la circa 18 milioane lei, şi se referă la asfaltarea a circa 7 kilometri de carosabil aferent aleii Tudor Neculaistrăzii Strugurilor şi aleii Strugurilor. Acestea asigură practic două legături între şoseaua Voineşti şi şoseaua Nicolina: prima fiind relativ paralelă cu şoseaua Nicolina, de la Belvedere până la capăt CUG, iar aleea şi strada Strugurilor fiind o axă oarecum paralelă cu şoseaua Voineşti, de la curba de după Mănăstirea Galata până în zona Pizza Nico.

Despre reabilitarea acestor străzi se vorbeşte de aproape doi ani, contractul de lucrări fiind semnat recent de Primărie cu asocierea de firme formată din Conest şi Mecon.

„Modernizarea străzilor va consta în realizarea unei îmbrăcăminţi asfaltice peste infrastructura existentă în situaţia aleii Tudor Neculai, şi cu infrastructură complet nouă pentru aleea Strugurilor şi strada Strugurilor“, a declarat primarul Mihai Chirica.

Edilul a adăugat că municipalitatea a luat legătura cu furnizorii de utilităţi astfel încât operatorii să execute lucrări de extindere ale reţelelor înainte ca Primăria să înceapă modernizarea străzilor. În zonă se va interveni în special în ceea ce priveşte reţeaua electrică.

Sursa: Ziarul de Iasi