Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

„AQUAMAN”a făcut istorie în box office-ul românesc. Suma pe care a încasat-o din vânzarea biletelor

  • ianuarie 11, 2019
  • Amalia Horciag

Timp de trei weekend-uri consecutive, noul film din seria universului DC, ,”Aquaman”, si-a pastrat suprematia box office-ului romanesc. El a condus clasamentul incasarilor cu venituri in valoare de 1.489.836 lei generati de cei 63.240 spectatori care au vizionat productia Warner Bros. Pictures.

De la debutul sau pe marile ecrane din Romania, „Aquama” continua sa doboare recorduri, cifrele inregistrate indicand aproximativ 494.000 bilete vandute si un box office total de 11.309.881 lei. Astfel, filmul cu Jason Momoa a devenit cel mai bun film lansat in anul 2018 in cinematografele din tara.

Printre performantele obtinute de „Aquaman” este de mentionat si titulatura de cel mai bun film cu supereroi din toate timpurile, precum si statutul de cea mai buna lansare a unui film Warner Bros. in Romania.

Din distributia filmului, alaturi de Jason Momoa mai fac parte si Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman si Dolph Lungdren, alte atuuri ale mult asteptatei actiuni fiind si aventurile epice, cu efecte vizuale coplesitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor sapte mari.

Jumatate fiu al pamantului, jumatate al marii, Arthur Curry (Momoa) trebuie sa isi dezvaluie adevarata identitate, sa isi foloseasca puterile pentru a ajuta omenirea si sa isi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

James Wan regizeaza filmul dupa un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick si Will Beall, dupa o poveste scrisa de Geoff Johns, James Wan si Will Beall, inspirata din personajele DC „Aquaman”, creat de Paul Norris si Mort Weisinger.

Filmul este produs de Peter Safran si Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns si Walter Hamada in calitate de producatori executivi.

Legenda spune ca, intr-o zi, un nou rege se va ridica pentru a uni lumea de la suprafata cu cea din adancuri. Arthur s-a antrenat toata viata. S-a antrenat sa fie razboinic. Sa fie cel mai bun. Dar nu e un lider. Jumatate fiu al pamantului, jumatate atlant, apartine ambelor lumi. Si tocmai de aceea e cea mai buna alegere. Pentru ca Atlantida a avut mereu un rege. Acum are nevoie de mult mai mult: de un erou.