Radio Hit

Playlist

ZIMBRU - Divination

SG Lewis - Warm

@ HitUnderground Jingles 04 - @ HitUnderground Jingles 04

HIT play live

Green Arrow

Amânare în dosarul lui Dragnea pentru 20 mai

  • aprilie 15, 2019
  • Cincu Violeta

Judecătorii din dosarul lui Liviu Dragnea au stabilit luni,potrivit G4Media, un nou termen pentru 20 mai, astfel încât avocații să își pregătească strategia de apărare după ce DNA a cerut sesizarea CCR cu două excepții de neconstituționalitate fix a articolelor pe care se bazează sesizarea lui Florin Iordache. În timpul termenului de luni și avocații inculpaților au cerut amânarea pentru a aștepta decizia CCR pe sesizarea lui Florin Iordache privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători.

De notat că la 1 iunie Luciana Mera, judecătoare care face parte din complet, se pensionează, ceea ce ar putea duce la o reluare a procesului de la început, în funcție de decizia completului.Reamintim că azi, de la ora 11.00, a avut loc un nou termen la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. La sediul Curții Supreme de pe Strada Batiștei din București au fost prezenți atât protestatari anti-Dragnea, cât și susținători ai acestuia.

În timpul audierii, Liviu Dragnea s-a declarat nevinovat și a spus că acesta este ”un dosar politic”.

(Foto sus: InquamPhotos / Octav Ganea).

Principalele momente ale zilei de la Curtea Supremă G4Media AICI https://www.g4media.ro/live-liviu-dragnea-termen-la-curtea-suprema-in-dosarul-angajarilor-fictive-jandarmii-au-vrut-sa-monteze-garduri-de-protectie.html