Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Alex Holicov, AdServio: ” 300.000 de utilizatori, 10.000 de profesori! Up-date la Educație „

  • noiembrie 28, 2019
  • Cincu Violeta

Tot ce înseamă educație pe platforma AdServio, după 11 ani de activitate. 300. 000 de utilizatori.

Alex Holicov a fost Invitatul dimineții la Radio HIT, joi 28 noiembrie. ” Unul din impedimentele de care ne lovim de ani de zile este legislația. Noi ne propunem să aducem tehnologia în școli. Să eliminăm birocrația pentru ca profesorul să aibă mai mult timp pentru elevi. De la Iași avem 15 școli! „a povestit Alex Holicov( SURSA FOTO: Bussines Mark).

Alexandru Holicov este co-fondator Adservio, prima platformă online de management educaţional din Romȃnia. Adservio a pornit prin crearea unui catalog școlar electronic. Apoi, Holicov a implementat și alte funcționalități. Activitatea și performanțele elevilor pot fi centralizate într-un singur loc, iar părinții pot comunica în timp real cu profesorii, nemaifiind neapărată nevoie să se organizeze acele cunoscute ședințe cu părinții. În plus, platforma Adservio a implementat Neuron English, elevii și părinții având posibilitatea de a învăța limba engleză în sistem intensiv, direct din contul personal.

Alex Holicov intervievat de Andrei Ivașc

Principalele declarații

* În momentul în care o școală dorește să fie pe o platformă digitală. Aș vrea să eliminăm lucrurile old school. Noi mulțumim pentru că 10.000 de profesori folosesc tehnologia digitală. Autoritățile ar trebui să ofere libertatea școlilor care doresc să fie pe o platformă digitale. Cînd am o astfel de platformă de ce mă mai pui să le introduc manual. E noaptea minții!

* Dacă tehnologia ne folosește pe noi e rău dar noi trebuie să folosim tehnologia. Copiii sunt nativi digitali. Trebuie să aducem metode moderne. Nu ca acum 50 de ani. Profesorii să fie pregătiți pentru noile tehnologii.