Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Aeroportul din Iași prinde aripi. Se reiau zborurile spre Anglia, Belgia, Italia, Belgia, Germania, Cipru și Grecia. Urmează Turcia

  • iulie 08, 2020
  • Narcis Pohoata

Odată cu ridicarea a încă unui rând de restricţii, activitatea pe Aeroportul Iaşi mai face un salt spre limita obişnuită de trafic estival. Între ţările reintrate în rândul destinaţiilor permise se află Marea Britanie, către care se zboară de la Iaşi, de azi, chiar şi de trei ori pe zi, la Londra (Wizzair şi Blue Air) şi Liverpool (Wizzair), scrie Ziarul de Iași. 

De altfel, panoul de zbor al aerogării ieşene s-a „umplut” după începutul timid din ultimele săptămâni. Se poate zbura, luna aceasta, spre Paris, Billund, Dortmund, München, Köln, Larnaca, Bruxelles, Liverpool, Londra, Torino, Bergamo,

Veneţia, Bologna, Catania, Roma, Heraklion şi Bucureşti.

Totuși, dacă vreți să zburați spre aceste destinații trebuie să vă informați pe site-ul MAE dacă sunteți nevoiți sau nu să stați în carantină la plecare sau revenirea în țară.

Conform managerului Cătălin Bulgariu, de săptămâna viitoare este posibil să zboare și primele charere cu turiști către Antalya, Turcia.

BLUE AIR, din nou la inaltime

Ti-a fost dor de Europa? Acum poti zbura din nou spre Marea Britanie, Spania, Italia si Belgia. Odata cu ridicarea restrictiilor Blue Air isi reia zborurile regulate spre majoritatea destinatiilor sale traditionale. Incepand de marti, 7 iulie 2020, programul planificat ce include peste 250 de zboruri/ saptamana in urmatoarea perioada va fi complet operational.

Astfel, incepand de astazi, destinatiile acoperite de Blue Air sunt:

De pe aeroportul Bucuresti Otopeni: Belgia (Bruxelles), Cipru (Larnaca), Danemarca (Copenhaga), Finlanda (Helsinki), Franta (Paris Beauvais, Lyon, Nisa), Germania (Koln, Hamburg, Stuttgart), Irlanda (Dublin), Italia (Florenta, Milano Malpensa, Napoli), Marea Britanie (Liverpool, Londra Luton), Romania (Cluj, Iasi), Spania (Malaga, Valencia, Palma de Mallorca), Suedia (Stockholm). De pe aeroportul din Bacau: Belgia (Bruxelles), Italia (Bergamo, Roma, Torino), Irlanda (Dublin), Marea Britanie (Londra Luton) De pe aeroportul din Iasi: Romania (Bucuresti), Belgia (Bruxelles), Franta (Paris Beauvais), Germania (Koln, Munchen), Italia (Torino), Marea Britanie (Londra Luton) De pe aeroportul din Cluj: Irlanda (Dublin), Romania (Bucuresti) De pe aeroportul din Sibiu: Germania (Stuttgart) Zboruri interne de la baza Blue Air din Torino: Alghero, Catania, Lamezia Terme, Napoli, Trapani Zboruri regionale de la baza Blue Air din Larnaca: Atena, Salonic

Mai multe vesti bune de la Blue Air

Afla ca in toata aceasta perioada am modernizat si actualizat infrastructura noastra IT pentru a fi capabili sa iti oferim servicii prompte si de calitate. Toti pasagerii care au cumparat bilete direct de pe site-ul Blue Air si care au fost afectati de anularile determinate de masurile restrictive, au beneficiat de rambursari integrale, transferandu-li-se sumele aferente biletelor de avion achizitionate in portofelul virtual Blue Wallet. Alte detalii despre Blue Wallet si alte informatii despre vouchere, unde si cand pot fi ele folosite va rugam sa apasati aici.

Am trecut prin momente dificile, dar acum lucrurile reintra pe fagasul unei noi normalitati si iti multumim ca ai fost alaturi de noi cu rabdare si intelegere in tot acest timp. Pentru a asigura reluarea in bune conditii a zborurilor regulate si onorarea tuturor obligatiilor asumate catre pasagerii, angajatii si partenerii sai, Blue Air Aviation S.A. a apelat la procedura de concordat preventiv. Acest lucru ne va permite sa ne onoram toate angajamentele fata de voi si speram sa ramanem in continuare compania ta preferata de zbor.