Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Acreditare importantă primită de Cinema Ateneu din partea Centrului Naţional al Cinematografiei

  • aprilie 07, 2021
  • Narcis Pohoata
La finalul lunii martie, Cinema Ateneu a primit din partea Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC) certificatul de clasificare pentru categoria „0”, care atestă calitatea proiecţiilor cinematografice și condițiile de confort și siguranță oferite spectatorilor.
Acreditarea a fost obținută în urma analizei unei comisii de specialitate, fiind luate în calcul dotările cinematografului și modalitățile de informare a spectatorilor privind filmele difuzate. Astfel, printre criteriile îndeplinite de Cinema Ateneu se numără: rezoluția imaginii de minim 2K, proiecția digitală de tip 3D, dotări în ceea ce privește luminozitatea și configurarea audio, numerotarea scaunelor, condițiile de ventilare și climatizare, facilitățile pentru persoanele cu dizabilități, alături de alte facilități oferite spectatorilor, precum achiziția anticipată a biletelor și existența spațiilor de deservire.
Acest titlu oferă posibilitatea obținerii unor fonduri pentru dezvoltarea activităților din domeniul cinematografiei și, în același timp, semnifică un pas important în recunoașterea ca cinematograf de artă.
În perioada următoare, în funcție de evoluția situației și deciziile autorităților, publicul de la Cinema Ateneu va putea participa la câteva evenimente cinematografice speciale, unde vor fi incluse filme artistice ce abordează tema sărbătorii pascale și filme de artă.