Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Accident naval în Delta Dunării, la Murighiol. Două ambarcațiuni pline cu turiști s-au ciocnit. A fost activat planul roșu de intervenție

  • iulie 29, 2020
  • Narcis Pohoata

UPDATE 1: Poliţiştii au stabilit că unul dintre conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul naval din judeţul Tulcea, în urma căruia trei persoane au fost rănite, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, într-o ambarcaţiune se aflau patru persoane, iar în cealaltă – nouă.

„Din primele verificări a rezultat faptul ca la data de 28 iulie, o ambarcatiune in care se aflau patru persoane, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, din amonte, braţ Sfântu Gheorghe, cu intenţia de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînţelegeri în deplasare, a intrat în coliziune cu o altă ambarcaţiune, în care se aflau nouă persoane, care se deplasa din sens opus” – a transmis IPJ Tulcea.

UPDATE 2: Din informațiile primite, în accident au fost implicate două ambarcațiuni ( una de capacitate mare si una mai mică), ambele cu persoane la bord. Trei victime cu multiple traumatisme (dintre care doi minori) au fost trnsportate la spital.

Două persoane au fost duse la Spitalul Judeţean Tulcea, iar una la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu elicopterul SMURD.

UPDATE 3:  Accidentul din Deltă s-a produs între două ambarcațiuni. Aproximativ 13 victime sunt raportate în acest moment. Dintre acestea, persoane au nevoie de intervenție medicală urgentă. La fața locului este prezent si un elicopter SMURD al carui echipaj participa la evaluarea victimelor.

ISU Tulcea anunță că un grav accident naval s-a petrecut în zona localității Murighiol, județul Tulcea. Mai multe ambarcațiuni cu persoane sunt implicate. Trei persoane ar fi rănite, însă reprezentanții ISU Tulcea spun că nu au încă mai multe detalii despre starea lor.

În acest moment intervin scafandri și a fost solicitat și un elicopter.

„Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea echipajelor medicale la fața locului. Până la acest moment, 3 persoane ar fi grav rănite. Pentru gestionarea situației, în zona respectivă au fost trimise o ambarcațiune pentru transport scafandri și 3 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. Totodată, în sprijinul echipajelor angrenate în misiunea de salvare, la locul incidentului a fost trimis și un elicopter SMURD”, au informat reprezentanții ISU Tulcea.

sursa: G4media.ro