Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio Variante de vacanță pe litoralul românesc

  • iunie 17, 2020
  • Anca Medeleanu

În Be the HIT, am stat de vorbă cu Raluca Hatmanu, consultant turism, despre variantele de vacanță pe litoralul românesc pentru vara acestui an.

Românii revin încet-încet la viața normală și încep să plece în vacanță. Proprietarii de hoteluri și pensiuni au fost nevoiți să investească sume importante pentru a putea redeschide în condiții de siguranță.

”Sunt deja turiști pe plajă, stau oamenii relaxați la plajă și e frumos, liniștit deocamdată, departe de atmosfera aceea cu care suntem obișnuiți, de puhoi efectiv, însă, sigur, nu suntem încă în vârf de sezon, abia a început vacanța copiilor, elevilor, de fapt ne așteptam ca din ultima parte a lunii iunie să se aglomereze pe litoralul românesc!” a declarat Raluca Hatmanu, consultant turism.

Pentru cei curioși și curajoși există varianta de a închiria o autorulotă în defavoarea vacanțelor confortabile din resorturile de multe stele. Dacă te interesează autorulota înseamnă că nu ești complet străin de natură, de libertatea sau de gălăgia veselă a dimineților dintr-un camping. Pentru cei îndreptați spre confort, hotelierii sunt pregătiți să primească turiștii, respectând măsurile de protecție împotriva răspândirii Coronavirus.

Ia`Și Ascultă interviul integral!