Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio ”Săptămâna sprâncenelor”.Forma sprâncenelor dezvăluie caracterul oamenilor

  • iunie 30, 2020
  • Anca Medeleanu

În Be the HIT, am stat de vorbă cu psihoterapeutul Ana Băianu, despre ”Săptămâna sprâncenelor”, eveniment online,  început pe 29 iunie  și organizat de Willing,  un centru de servicii de psihoterapie individuală / de cuplu ce oferă soluții individuale în care fiecare își va stabili un cod de bune practici pentru regăsirea bucuriei de a trăi.

In fiecare zi,timp de o săptămana, puteți explora într-o călătorie virtuală parte simpatica a corpului omenesc. Informații de la specialiști, metafore si trucuri,totul legat de fascinația pe care o produce în ultimii ani sprâncenele.

Sprâncenele, la fel ca şi genele sunt un element important în definirea aspectului nostru fizic. Ele sunt una dintre caracteristicile distinctive, care alcătuiesc fețele noastre şi căreia îi acordăm de cele mai multe ori o atenţie sporită. Admirăm unele tipuri de sprâncene atractive şi ne atrag atenţia cele mai puţin atractive. Mulți dintre noi, în special femeile, petrec la fel de mult timp în a-şi aranja sprâncenele ca şi în cazul aplicării produselor de machiaj pentru ochi sau pentru buze. Sprâncenele sunt, de asemenea, una dintre cele mai expresive caracteristici faciale. Unul dintre cele mai evidente moduri de a spune cuiva ceea ce gândim este de a mişca sprâncenele. Fie că ridicăm o sprânceană, întrebător, sau pe ambele, a surpriză, acest limbaj de comunicare este cunoscut multora dintre noi.

”Ne-am propus să ne gândim și să aflăm cât mai multe despre sprâncene. Partea asta mică a trupului nostru, este foarte importantă pentru mine ca psihoterapeut, ele dau expresia emoțiilor așa că pot să-mi sau seama de ce emoții simți în funcție de cum ți se așează sprâncenele!” a declarat Ana Băianu.

Participarea este gratuită!

Ia`Și Ascultă interviul integral!