Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio Pe câmpul muncii – serial online

  • mai 21, 2020
  • Anca Medeleanu

Unul dintre domeniile cele mai afectate de efectele pandemiei de coronavirus este cel al teatrului. Actorii români de teatru conștientizează pe deplin situația la care s-a ajuns din cauza pandemiei, însă preferă să creeze în continuare și să ne îndemne să folosim cu toții această perioadă ca pe o oportunitate de a ne redescoperi.

În Be the HIT am stat de vorbă cu Ioana Farcaș, actriță a Teatrului ”Toma Caragiu”, Ploiești despre serialul online „Pe Câmpul Muncii”, o comedie cinstită despre muncă cinstită, inspirată din pățanii reale, realizat în colaborare cu alți trei prieteni.

”Ne-am reîntâlnit niște oameni din zone complet diferite. Ne-a adunat Mircea Lazlo, care este și producătorul, Cristina Chirilă cu text și montaj și Cătălina Baciu la regie. Practic eu reprezint o firmă cu un singur angajat, în încercarea de a prinde cât mai multe contracte ca să supraviețuiesc.” a declarat actrița Ioana Farcaș.

Ia`Și`Ascultă interviu integral!

 

Primul episod va fi difuzat, joi, 21 mai de la ora 20:30 , pe canalul de youtube „Pe Câmpul Muncii” sau pe pagina de facebook cu același nume.

 

Un alt proiect în care Ioana Farcaș este implicată, de această dată, alături de Vladimir, fiul său în vârstă de opt ani şi jumătate, este cursul de actorie pe care îl realizează online pe pagina personală de facebook, în fiecare joi.

Cursul Ioanei Farcaş a fost gândit în aşa fel încât să atragă în special copiii, dar scopul nu este acela de a descoperi talente, ci de a-i ajuta să se cunoască mai bine, să scape de emoţiile care îi împiedică să interacţioneze şi să le stimuleze imaginaţia.