Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio Părintele Dan Damaschin: ”În lunile de pandemie a trebuit să muncim de două ori mai mult!”

  • iulie 01, 2020
  • Anca Medeleanu

În Be the HIT, am stat de vorbă cu părintele Dan Damaschin de la Biserica Maternității ”Cuza-Vodă”, Iași despre acțiunile sale și ale voluntarilor de la asociația ”Glasul Vieții” pentru a veni în ajutorul mamelor și copiilor săraci din regiunea Moldovei.

Părintele Damaschin e cunoscut pentru inițiativele sale umanitare, în mai multe județe din zona Moldovei, și în ficare vară organizează o tabără la mare pentru copii, din donații. Fundația lui sprijină periodic și 157 de mame cu mulți copii, cărora le asigură scutece, lapte praf, alimente, detergenți și haine. „La o simplă medie de cinci copii de mamă, practic, într-o singură zi, asigurăm supraviețuirea a 942 de persoane timp de o săptămână”, spune părintele Dan Damaschin.

În aceste luni de pandemie, voluntarii de la Asociația ”Glasul Vieții” împreună cu preotul misionar au fost nevoiți să muncească de două ori mai mult pentru a asigura cele necesare, oamenilor aflați în nevoie!

Faptul că familiile sărace au fost lovite primele de criza economică ce vine la pachet cu criza medicală, părinții rămân fără servicii și izolați la domiciliu a trebuit să muncim de două ori mai mult în această perioadă cu toți voluntarii și cu oamenii noștri de bază pentru că am avut câteva intervenții, la fiecare două, trei săptămâni am mers la fiecare famile cu alimente de bază ce în mod real a ajutat la supraviețuirea familiilor numeroase familii, care nu aveau cum să ajungă pentru a se aproviziona în orașe sau nu și-au mai permis.”, a declarat părintele Dan Damaschin.

Ia`Și Ascultă interviul integral!

 

 

Se poate dona și prin bancă:

Asociația ,,Glasul Vieții”

Cont: Banca Transilvania RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei) RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)

Cod Swift BTRLRO 22 Pay pal pr.dandamaschin@yahoo.com

REVOLUT: Damaschin Dănuț

BB77REVO00997003670334

BIC: REVOGB21

Telefon: 0744798610