Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio Mâncare pentru medici, inițiativă locală de solidaritate.

  • mai 19, 2020
  • Anca Medeleanu

Chiar dacă suntem nevoiți să stăm departe fizic unii de alții, ne apropiem prin gesturile de solidaritate. Mulți ieșeni se implică deja în sprijinirea celor aflați în spitale, medici și pacienți. Se donează bani, dar și bunuri, de la produse de igienă și lenjerie până la aparatură și dezinfectanți. Și bostrourile și cafenele vin în sprijinul cadrelor medicale din spitale.

Acaju și Egglectic împreună cu oamenii faini de la Wembley au venit cu propunere de a oferi meniuri de mâncare pe care să le livreze cadrelor medicale de la Ambulanță, ISU și Sfântul Spiridon. Bucătarii de la Egglectic și-au unit forțele cu bucătarii de la Acaju și au creat un meniu împreună.

În Be the Hit am stat de vorbă cu Laurențiu Dumescu, administrator Egglectic despre proiectul Mâncare pentru medici prin care livrează porții de mâncare cadrelor medicale din spitale.

Până acum am asigurat 200 de porții, am mers la Ambulanță, ISU și Sfântul Spiridon mai urmează să livrăm la Boli infecțioase și după vom repeta traseul.” a declarat Laurențiu Dumescu.

Ia`Și`Ascultă interviul integral!

 

Așadar, începând din această săptămâna poți comanda și tu mâncare pentru medici. Meniul costă 20 de lei și conține omletă, mix de salată, pastă de fasole, hummus, măsline și pâine — o masă sănătoasă pentru un boost de energie. Începând de miercuri vor fi livrate în fiecare zi din meniurile cumpărate deja de Wembley London Dry Gin. Cum în fiecare locație lucrează aproximativ 80 de oameni pe o tură, livrările vor fi realizate de fiecare dată când se strâng minim 80 de comenzi.

Puteți comanda plătind suma de 20 lei (un meniu) prin Revolut la numărul 0740 865 876 (Laurentiu Dumescu) sau prin transfer bancar în contul RO89BTRLRONCRT0474426801 (SC EGGLECTIC BISTRO SRL) cu specificare “mâncare pentru medici”.