Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio Magazin cu produse ”made by USAMV Iași”

  • mai 22, 2020
  • Anca Medeleanu

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) va deschide un magazin, în care vor fi comercializate produse alimentare, naturale și ieftine, obținute din materii prime provenite din fermele proprii.

În Be the HIT, am stat de vorbă cu prof. univ. dr. Eugen Ulea, Prorector cu dezvoltarea instituțională, în cadrul USAMV Iași despre deschiderea magazinului.

”Lucrăm la proiectarea unui magazin alimentar pentru prezentarea și vânzarea produselor proprii din fermele Universității, din atelierele de microproducție și va fi un cadru, sperăm noi, foarte apreciat atât de adulți cât și de copii”, a declarat prof. univ. dr. Eugen Ulea, Prorector cu dezvoltarea instituțională.

Ia`Și`Ascultă interviul integral!

 

În urma activităților desfășurate în fermele și atelierele de microproducție ale facultăților de Agricultură, Horticultură, Zootehnie și Medicină Veterinară, studenții și cadrele didactice obțin diverse produse, cum ar fi preparate din carne, lactate, produse de panificație, legume, fructe, vin dar și răsaduri, puieți sau viță de vie. Toate aceste produse ”made by USAMV Iași” vor fi comercializate în magazinul care va fi deschis chiar în campusul Universității, din dealul Copoului.