Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio La ce să te aștepți când MERCUR este retrograd?

  • iunie 21, 2020
  • Anca Medeleanu

În Be the HIT, am stat de vorbă cu Anca Tăutu, astrolog, fondatoarea blogului Astro Mercur, despre perioada p care o traversăm din punct de vedere astrologic.

Pe 18 iunie 2020, ora 7:59, ora Romaniei, Mercur își începe mișcarea aparent retrogradă în semnul Racului. Așa cum Mercur își încetinește ritmul ( mișcarea aparent retrogradă se vede doar pe cercul zodiacal, planeta având o deplasare înapoi. Astfel, planeta parcurge un segment de câteva grade zodiacale în trei etape: în mers direct, în mers retrograd (înapoi) și din nou în mers direct) și noi trebuie să încetinim. Acest ciclu ar retrogradării ne oferă posibilitatea de a reevalua anumite situații, decizii, astfel încât să reașezăm lucrurile în cel mai potrivit mod posibi. Doar așa, putem fi atenți la mesajele acestei energii, altfel, putem rata elementele esențiale reevaluarii, rezolvării unei probleme, a unei situații de viață (asta în funcție de domeniul de viață energizat de Mercur retrograd). Chiar și numai pentru acest motiv ar trebui să-l primim cu brațele deschise.

”Un timp și un context astral foarte potrivit să ne observam firul gândurilor.”, a declarat Anca Tăutu.

Ia`Și Ascultă interviul integral!

 

De asemenea, în fiecare lună puteți participa la Atelierele Astro mercur fie că sunteți începători sau nu în acest domeniu fascinant al astrologiei.

”Spațiul virtual în care se derulează atelierul rămâne deschis pentru toți participanții, pentru întrebări, discuții, completări ulterioare – atât pentru cei care vor participa în direct, cât și pentru cei care vor alege variantele audio sau video.
Pentru cei care participă pentru prima dată, înscrierea se face (atât pentru participarea în direct cât și pentru variantele audio sau video) prin formularul următor, cu completarea datelor necesare pentru a putea întocmi materialele de lucru:
https://docs.google.com/…/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZP…/edit…
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat și la alte ateliere.”,  a scris Anca Tăutu pe facebook.

Mai multe detalii sunt aici:
https://astromercur.blogspot.com/2020/06/luna-noua-in-rac-atelier-astro-mercur.html?fbclid=IwAR1EbORwJbcJN5jRKwI93eapesOb2jn6FqYf0uVydx3QFrLvsWBWeEfH2XY