Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

audio Cult Film este on

  • mai 19, 2020
  • Anca Medeleanu

În Be the HIT, am stat de vorbă cu Alexandra Baltag, Voice over artist despre Cult Film, o seria de analize cinematografice, în care sunt puse sub lupă capodopere ale industriei filmului din toate timpurile, dar și peliculele mai puțin grozave.

Prim material este despre filmul JOJO Rabbit.

De vreo doi, trei ani mi-am făcut un obicei de a urmări filmele nominalizate la Oscar și anul acesta mi-a fost foarte greu să-mi aleg un propriu câștigător pentru că mi s-au părut toate foarte bune, așa l-am descoperit pe Jojo Rabbit; deși este o poveste de război pentru că prezintă războiul dintre nemți și americani, nue e trata ca o poveste clasică, prezintă o altă pespectivă și vine cu un alt mesaj” a declarat Alexandra Baltag.

Ia`Și`Ascultă interviul integral!

 

Cult Film este un proiect de care ne-am atașat imediat, născut din pasiunea pentru arta și arta narațiunii. V-am fi foarte recunoscatori dacă saptamana de saptamana ne-ați fi alături și ați contribui cu un share și un subscribe la creșterea comunității noastre de pe YouTube. Si evident, va asteptam și părerile după fiecare material în secțiunea de comentarii.” susține Alexandra Baltag.

Cult Film, luni, de la ora 20.00.