Radio Hit

Playlist

03. HIT EXPRESS 2019 - OUT

CHARLES + EDDIE - Would I Lie To You

CEE LO GREEN - It s Ok

HIT play live

Green Arrow

Be The Hit cu Anca MEDELEANU

LUNI - VINERI 10:00 - 13:00

AUDIO. Tribute TheDoors la Legend Pub

  • ianuarie 31, 2019
  • Be The Hit

În Be the HIT, am stat de vorbă cu cei de la TributDoors, adică Lucian Bursuc (vocals), Iulian Croitoru (guitar), Bogdan Agapie (bass guitar), Vlad Stoica (drums and percussion), cei care alături de Raul Tonegaru (various keyboards) se pregătesc joi, pe 31 ianuarie de concert în Legend de la ora 20:30.

Am început cu Tribute The Beatles iar mai apoi s-a schimbat starea. Aveam nevoie de ceva mai multă poezie. Am găsit ceva în noi dar nu destul ca s-o putem definitiva, însă ne bucurăm că am găsit o inspirație în muzica The Doors, din nou.

Mulțumim prietenilor și ascultătorilor noștri pentru susținere!

Echipa Iulian la chitară Vlad la tobe Bogdan la chitară bass Raul la clape Lucian la voce Ștefan la lumini și efecte speciale Gabriel la sunet Ivona la fotografie

Astfel, JOI, 31 ianuarie, începând cu ora 20.30, ne delectăm cu un concert bestial Tribute #The #Doors, cu…
Lucian Bursuc (vocals)
Raul Tonegaru (various keyboards)
Iulian Croitoru (guitar)
Bogdan Agapie (bass guitar)
Vlad Stoica (drums and percussion).

Măiestria și pasiunea muzicienilor, alături de lumini și efecte tehnice garantează amatorilor de live-uri bune o călătorie fermecătoare în lumea blues-rock-ului psihedelic, neîntreruptă timp de două ore.”

Formaţia americană The Doors şi-a luat numele de la titlul cărţii lui Aldous Huxley „Porţile percepţiei („The Doors of Perception”), care era o referinţă la un citat de William Blake din opera sa „Căsătoria raiului cu iadul”: „Dacă porţile percepţiei ar fi limpezite, totul i-ar apărea omului aşa cum este, infinit/ If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite”.

The Doors a fost unul dintre cele mai controversate, influente şi deosebite formaţii rock, în mare parte datorită versurilor sălbatice şi pline de poezie ale lui Jim Morrison, solistul şi liderul formaţiei, şi a felului charismatic, dar imprevizibil în care se manifesta pe scenă, informează un comunicat remis MEDIAFAX. După moartea lui Morrison, în 1971, membrii rămaşi au continuat ca trio, formaţia destrămându-se în 1973.

Deşi cariera propriu-zisă a formaţiei a durat doar până în 1973, popularitatea sa a persistat. The Doors este una dintre cel mai bine vândute formaţii ale tuturor timpurilor şi prima trupă americană care a avut opt albume consecutive certificate cu aur şi platină. În 1993, formaţia The Doors a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame. (Wikipedia)