Radio Hit

Playlist

JENNIFER HUDSON - All Dressed In Love

T - RIO

TORI AMOS - Cornflake Girl

HIT play live

Green Arrow

Concursuri

REGULAMENT CONCURS “RADIO HIT TE TRIMITE IN VACANTA”

1.Prezentul regulament se aplică pentru Concursul „RADIO HIT te trimite in vacanta” organizat de HIT MEDIA INVESTMENTS S.A. la postul RADIO HIT.

2.Perioada desfasurarii concursului „RADIO HIT te trimite in vacanta” este 06 mai – 26 mai 2019.

3.Premiul oferit in cadrul acestei campanii este un weekend all-inclusive la Hotel Belvedere, Vatra Dornei. Mai exact, premiul consta in doua nopti de cazare in camera dubla si 6 mese pentru doua persoane la Hotel Belvedere, Vatra Dornei. Perioada celor doua nopti de cazare vor fi stabilite de castigatori de comun acord cu reprezentantii Hotelului Belvedere, Vatra Dornei.

4. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti. Data tragerii la sorti a castigatorului va fi dupa data de 26 Mai. Data exacta a tragerii la sorti va fi stabilita printr-o tragere la sorti care va avea loc in cadrul unei emisiuni la RADIO HIT inainte sau dupa data de 26 Mai.

5. In perioada 06 mai – 26 mai reprezentantii RADIO HIT vor fi prezenti in intersectiile din Iasi si vor imparti odorizante auto personalizate. Pe fiecare odorizant este inscris un cod unic.

6. Pentru a putea participa la tragerea la sorti in cadrul careia va fi desemnat castigatorul weekend-ului all-inclusive, o persoana trebuie sa inscrie un singur cod unic in formularul care poate fi accesat pe site-ul www.radiohit.ro in perioada 06 mai ora 17.00 – 26 mai ora 23.59. In cazul in care o persoana inscrie mai multe coduri unice, la extragere va fi luat in considerare doar primul cod inscris de persoana respectiva.

7. In cadrul tragerii la sorti a week-ului all-inclusive vor fi extrase 3 persoane: primul va fi castigatorul iar celelalate doua vor fi rezerve.

8. Castigatorul weekend-ului all-inclusive va fi contactat telefonic si/sau prin email dupa extragere. În cazul în care castigatorul nu poate fi contactat în decurs de 10 zile de la data extragerii, se va proceda la contactarea primei rezerve extrase. Daca nici prima rezerva extrasa nu va putea fi contactata timp de 5 zile de la prima incercare de contactare, atunci se va proceda la contactarea cele de-a doua rezerve. Daca nici a doua rezerva extrasa nu va putea fi contactata timp de 5 zile de la prima incercare de contactare, atunci organizatorul va decide daca efectueaza o noua extragere, anuleaza acordarea premiului sau reporteaza premiul pentru o alta campanie.

9.RADIO HIT nu poate fi făcut răspunzător pentru cazurile in care castigatorul sau rezervele nu raspund la telefon sau la email-uri şi nici dacă un câştigător sau rezerva furnizează date personale false (nume, număr de telefon, adresa de email, serie şi număr buletin) care conduc la imposibilitatea acodarii premiului.

10. Pentru validarea castigatorului, organizatorul va solicita castigatorului:

a) cartea de identitate;

b) odorizantul auto pe care este trecut codul castigator;

11. Numele si prenumele castigatorului extras trebuie sa fie identic cu numele si prenumele din cartea de identitate. Daca numele si prenumele din cartea de identitate nu sunt identice cu numele si prenumele din formularul de inscriere la concurs, premiul este retras si se procedeaza la contactarea rezervelor.

12. Daca castigatorul nu prezinta cartea de identitate, din oricare motive, premiul este retras si se procedeaza la contactarea rezervelor.

13. Daca castigatorul nu prezinta odorizantul auto pe care este trecut codul castigator, din oricare motive, premiul este retras si se procedeaza la contactarea rezervelor.

14. Daca castigatorul validat nu poate sa beneficieze de weekend-ul all-inclusive si doreste ca alta persoana sa beneficieze de premiu in locul lui, acest lucru este posibil doar cu acordul reprezentantilor Hotelului Belvedere, Vatra Dornei.

15.RADIO HIT va efectua poze si videoclipuri cu castigatorul premiului. Aceste poze si videoclipuri vor fi publicate pe internet si in orice alte mijloace de informare (presa scrisa, radio, tv). Refuzul castigatorului ca pozele si videoclipurile cu el sa fie publicate pe internet si in alte mijloace de informare (presa scrisa, radio, tv) conduce automat la anularea premiului. In acest caz va fi contactata urmatoarea persoana de pe lista de rezerva.

16.RADIO HIT nu poate fi făcut răspunzător pentru conditiile de cazare si calitatea meselor la Hotel Belvedere. In cazul in care castigatorul si insotitorul acestuia au nemultumiri legate de conditiile de cazare si masa, acestia vor face reclamatie direct la Hotel Belvedere, Vatra Dornei.

17. Toti participantii la concurs, isi asuma ca in nici un caz si in nici o situatie, nu vor aduce daune imaginii RADIO HIT scriind reclamatii, injurii sau jigniri in postari sau comentarii pe retelele sociale, in ziare tiparite sau online, la televiziuni sau posturi de radio. In caz contrar acestia vor raspunde conform legii.

18. Persoana castigatoare care a beneficiat de weekend-ul all-inclusive nu va mai putea participa la alte concursuri si castiga alte premii la RADIO HIT in urmatoarele 6 luni. In cazul in care aceasta persoana va incerca sa participe si la alte concursuri desfasurate la RADIO HIT va fi descalificata automat.