Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

πkant

Dar eu cu cine votez? La primărie, bibicule!

  • iunie 28, 2020
  • Cincu Violeta

Cu o amânare pe motiv de pandemie și cu SARS-COV-2 deasupra urnelor, ne pregătim de alegerile locale. Oferta partidelor politice e una care arată că partidelor „li se fâlfâie de electorat”. Să vedem cum arată oferta politică pentru primăria municipiului Iași.

* USR PLUS Iași e de fapt doamna Cosette Chichirău. Care s-a făcut remarcată doar prin atacul lui Șerban Nicolae la adresa domniei sale și prin transmisiunile live pe rețeaua de socializare din Parlament. În campania electorală pentru Parlament, doamna Cosette Chichirău și-a asumat, la Radio HIT, un proiect pe care să îl ducă la capăt în 4 ani de mandat. Zero.

* PSD Iași. Încă nu știm dacă candidatul va fi europarlamentarul Tudor Ciuhodaru, despre care nici nu mai ținem minte prin câte partide a trecut. Dar, vorba românului, stetoscopul sfințește partidul. Sau rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, domnul profesor Tudorel Toader. Fără comentarii!

* PNL l-a aruncat în cursă pe primarul Iașului, Mihai Chirica, social democrat în suflet și promotor al capitalismului bugetar, dacă putem spune așa. Sărac ca Iliescu, urmașul doamnei Cornea și lista poate continua. Panseluțele arată bine prin oraș, dar… ne sufocăm în trafic, ne cresc blocuri și în suflet și marile proiecte abia acum încep. Ne lăsă Dragnea fără bani, știm de ce am tot bătut pasul pe loc. Dar la desene stăm bine, nu ne plictisim cu declarațiile domnului primar și așteptăm să plouă cu fonduri.

* Împreună pentru Moldova. Cătălin Urtoi este pe tabla de șah „nebunul”. Depinde cum joacă. Nu am uitat ce speranță mare a fost domnul Andrei Postolache.

* Pro România Iași. Un militar de carieră, Vasile Roman. Ați auzit de domnia sa?

* PMP Iași. Domnule Petru Movilă, candidați?

Dacă am uitat vreun candidat… completați dumneavoastră.

Pe cine votați?

Ziţa: Ei, Doamne! Ţato, parol, ştii că eşti curioasă! Ce, pentru comediile alea mergem noi? Mergem să mai vedem şi noi lumea. Ce, adică toţi câţi merg acolo înţeleg ceva, gândeşti? Merg numai aşa de un capriţ, de un pamplezir; de ce să nu mergem şi noi?

Caragiale, O noapte furtunoasă!

Sursa foto-Telegraful