Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

πkant

AUDIO. Tabara „Fiti fericiti in cuplu!”

  • aprilie 09, 2019
  • Anca Medeleanu

In Be the HIT, am stat de vorba cu Irina Vasilescu,  autor, coach si trainer pasionat de dezvoltare personala.
Autoarea volumului, Fii fericit acum – o calatorie catre comorile prezente in jurul tau si in tine  , invita cuplurile intr-o tabata, special dedicata lor, de 7 zile.

~ Tabara de 7 zile pentru imbunatatirea relatiei de cuplu
O vacanta activa si plina de semnificatie in doi, in care relaxarea se va îmbina cu învățare accelerata si experiențe memorabile.
Rezultatul pe care ni-l dorim: evolutia relatiei de cuplu si trecerea acesteia la nivelul următor de implinire si armonie.

De ce sa participati?
Pentru ca atunci când exista echilibru, armonie, respect si fericire in cuplu, partenerii sunt performanți si la serviciu, si in familie, si in societate. Astfel, impactul armoniei in cuplu se va reflecta in intreaga viata, in toate celelalte aspecte.
In plus, o relatie de cuplu fericita influenteaza pozitiv si nivelul de sanatate fizica si emotionala a partenerilor.
Desigur, daca partenerii au si copii, armonia relatiei dintre parinti va avea efecte benefice si asupra copiilor.
Prin urmare, daca va doriti o viata mai implinita decat pana acum, sanatate, succes si copii fericiti, va asteptam in tabara
FITI FERICITI IN CUPLU! ~ (
https://www.facebook.com/events/388748181704410/ )

Irina Vasilescu este life&business coach, trainer, antreprenor și profesor de limbi străine. Preocupată de găsirea formulei care să ducă la o viață fericită și la relații armonioase, a studiat tehnici de mediere și a urmat un masterat în Mediere de conflict și familia internațională la Universitatea din Alicante, Spania. Din 2014, Irina este facilitator al programelor de dezvoltare personală pentru adulți „Bootcamp University”, „Speaker Elite” și „Persuasion Elite”, create de Andy Szekely.