Radio Hit

Playlist

GREAT GOOD FINE OK - Easy

WHAM - Freedom

IMAGINE DRAGONS - I Don t Know Why

HIT play live

Green Arrow

πkant

AUDIO. Andrei Lasc a lansat la Iași în cadrul PopUp Festival Cameral, cartea „07:07 – Cu sufletul in est”!

  • ianuarie 20, 2019
  • Anca Medeleanu
In Be the HIT, am stat de vorbă cu Desirée Halaseh, autoarea volumului
Spatiul dintre nori. Cu rucsacul prin India , apărut la Editura Polirom;
”The Mother ” PopUp Festival Cameral și cu Andrei Lasc, omul din spatele glumelor Cu substrat și cel care semnează cartea ”07:07 – Cu sufletul in est” . Cea de a XI-a ediție PopUp Festival Cameral,care a avut loc pe 20 ianuarie, în Iași, a fost prilej bine-venit și bine-primit pentru lansarea jurnalului lui Andrei Lasc.
E februarie 2017, Andrei iese dintr-o relație în care s-a pierdut și pleacă într-un Silent Retreat în Asia, fără bilet de întoarcere. Nimic nu merge cum a plănuit, iar asta îl forțează să fie mai om, cu el însuși și cu alții. Descoperă plantații de ceai, doarme acasă la indieni, se întâlnește cu porci mistreți și rechini.
Călătorind singur, învață să-și calmeze mintea și să stea cu propriile frici. Așa ajunge să cunoască o femeie. Descoperă tu cum ajunge din Thailanda în Bali, din India în Nepal și înapoi în India.
„Dincolo de locurile exotice, e o călătorie spre interior, despre un om care se întreabă ce caută în propria lui viață. Stilul sincer și direct al lui Andrei m-a făcut să rezonez cu căutările lui și să mă conectez cu estul meu” Alecsandra Lițu.
„Jurnalul lui Andrei te face să vezi cu alți ochi Asia. Dacă ai avut măcar o dată gânduri de călătorit singur, ar trebui să citești această carte. O recomandăm oricărui pasionat de călătorii interioare și exterioare” Momondo. ”-
(https://carturesti.ro/carte/07-07-cu-sufletul-in-est-221084976)

”Hello 2019! Începem anul cu o lansare de jurnal de călătorie, altfel de povești de pe drum din Etiopia, un concert live și cafea africană pregătită special pentru voi într-o nouă sufragerie. Mai specială, mai ascunsă, mai plină de tâlc și poveste.

Biensur facem loc și pentru fapte bune cu POPUP FEST SOCIAL: In luna ianuarie💰 fondurile stranse in cadrul festivalul vor merge la CUIB care gateste cel putin 3000 de portii de hrana caldă pentru oamenii străzii din Iași prin programul “B! The Change, Gândește global, Acționează local”-
Ne adunăm ca de obicei în jurul unui pot luck vegetarian la care ești invitat să contribui cu mâncare gătită de tine.

Quick note: Cuvântul ”potluck” descrie o adunare comunitară la care fiecare membru sau oaspete contribuie cu un fel de mâncare de regulă făcut în casă, pentru a-l împărți cu ceilalți.”- (https://www.facebook.com/events/2310674605846501/)