Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

πkant

AUDIO. The Four în semifinala Eurovision 2019, de la Iași!

  • ianuarie 08, 2019
  • Anca Medeleanu

In Be the HIT am stat de vorbă cu Alexia Urtoi, Bogdan Baltă,  și Cătalin Urtoi despre participarea în semifinală Eurovision, de la Iași, din 27 ianuarie.

Cei patru membri și au lansat videoclipul „Song of my heart”, pentru piesa cu care vor merge în semifinală de la Iași, din 27 ianuarie. Melodia, o producție Mixton Music, compusă de Theea Miculescu și Cătălin Dascălu, are un vibe pozitiv și te îndeamnă să uiți de toate problemele și, mai ales, să te simți liber și să îți asculți inima.

Alexia, una din componentele trupei, s-a clasat pe locul 2, anul trecut, în finala Eurovision de la noi. Ceilalți membri sunt artiști cu experiența veche, în muzica, respectiv Toni Tonini– percuție și Bogdan Baltă- acordeon, iar Federica este prezența exotică, o tânăra cântăreața italiană, cu origini nigeriene.

„Song of my heart” are toate șansele să ajungă la inimile tuturor ascultătorilor și să ne reprezinte în marea competiție Eurovision, de la Tel Aviv! (https://ciao.ro/trupa-the-four-se-pregateste-pentru-eurovision-cum-suna-song-of-my-heart/)