Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

πkant

AUDIO. Corina Boboc Giorgescu și Lari Giorgescu la HIT

  • decembrie 28, 2018
  • Anca Medeleanu

În Be the HIT, am stat de vorbă cu Corina Boboc Giorgescu, designer vestimentar și scenograf,  și Lari Giorgescu, actor al Teatrului Național Bucureși ”I.L.Caragiale”, veniți în Iași cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Corina Boboc Giorgescu a absolvit Universitatea Națională de Arte București, secția Design Vestimentar,  este unul dintre cei mai promițători tineri designeri. Ea a făcut practică la atelierul Doinei Levintza,de altfel, a mărturisit Corina Boboc, Doina Levintza a fost cea care i-a îndrumat pașii și spre scenografie. Așa a ajuns să urmeze un master în Scenografie, iar acum, Corina realizează ținute și decoruri pentru spectacolele de teatru.

Lari Giorgescu, absolvent al UNATC,  a primit Premiul Maria Filotti la Gala Tânărului Actor (2008), Premiul publicului „Pledez Pentru Tineri”, Piatra Neamţ (2009), Premiul cel Mare, Gala Star, Bacău (2011) și Premiul Ştefan Iordache, Gala Star Bacău (2011).

A colaborat cu mai multe teatre, printre care: Teatrul Excelsior, Teatrul de Comedie, Green Hours, Teatrul Arca. Din 2012 este actor angajat al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București, fiind distribuit în mai multe spectacole de regizori și coregrafi, printre aceștia numărându-se Yuri Kordonsky, David Doiashvili, Gigi Căciuleanu, Petrică Ionescu, Erwin Şimşensohn sau Ion Caramitru. În prezent, poate fi văzut în spectacole precum „Cursa de șoareci”, „Regele Lear”, „Romeo și Julieta”, Omul care a văzut moartea” sau „Magic Național”.