Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

πkant

AUDIO. ”Bradul Dorințelor”, pe 11 decembrie de la 18:30, la B.C.U

  • decembrie 11, 2018
  • Anca Medeleanu

In Be the HIT, am stat de vorbă cu Andrei Grozavu, președinte al Asociației GISU (Grupul de Inițiativă al Studenților Unici ) despre spectacolul caritabil, din această seara, de la 18:30, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, Iași, „Bradul Dorințelor”.

Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, este organizat în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, prin care ne-am propus să contribuim activ la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 500 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași, care vor beneficia de activități cultural-educaționale și de implicare socială, timp de 1 an, în perioada decembrie 2018-decembrie 2019.
Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, copiii vor primi cadouri de sărbători, dar și o serie de oportunități de a se dezvolta atât pe ei cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi de educare și implicare civică, derulate pe parcursul anului 2019.

Dintre activitățile la care vor lua parte elevii, amintim câteva:
1. Social: participarea la acțiuni caritabile (*oferirea de ajutoare către bătrâni și familii defavorizate; vizitare azil de bătrâni (ian.-apr. 2019); 2. Educațional: participarea la minim un eveniment de ecologizare și plantare de puieți în comunitățile vizate (aprilie/mai 2019); concurs de eseuri ”Visul meu” (iunie 2019); ș.a.
3. Cultural: excursii cu vizitare obiective culturale din Iași (iul.-aug. 2019); precum și organizarea de evenimente culturale (sept.-dec. 2019), etc.

Așadar, vă invităm să luați parte la un spectacol caritabil prin care vom contribui la materializarea acestui program, ce va oferi sprijin moral și educațional, timp de un an, pentru 500 de copii defavorizați, din mediul rural, din județul Iași.

Ne mai puteți ajuta și cu donații în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR, (cu mențiunea ”Pas cu pas”; sau prin donații în format fizic, constând în bani sau materiale (alimente, haine, rechizite, produse de igienă,ș.a.), cu preluare în zona județului Iași. Pentru mai multe detalii, sunați la nr. de tel.: 0754.276.294.

~Pas cu pas, spre o lume mai bună!~