Radio Hit

HIT play live

Green Arrow

πkant

AUDIO. Speranță pentru Dominic

  • iulie 11, 2018
  • Anca Medeleanu

In Be the HIT, am stat de vorbă cu Paul Chireac, instructor Zumba și Manager Oxygen despre evenimentul caritabil Sperantă pentru Dominic.

Pentru ca viata asta e nedreapta uneori si pentru ca de fiecare data cand a fost cazul, comunitatea Zumba s-a unit pentru fapte bune, va invit Sambata 14 Iulie, la Palas sa strangem banuti pentru Dominic.

Ora: 18:00
Locatie : patinoar Palas

” Acum 3 ani si jumatate s-a nascut Dominic, un ingeras blond, vesel, energic si cu pofta de viata. La scurt timp dupa aniversarea primilor 3 ani de viata a fost internat in spital, dupa o perioada in care s-a simtit rau, si a primit un diagnostic cumplit: neuroblastom, o forma de cancer agresiv, care se extinsese deja in organism, iar sansele de supravietuire erau mici.
Dominic a demonstrat, insa, ca iubeste viata si a supravietuit primelor sedinte de chimioterapie. Organismul lui a raspuns foarte bine tratamentului, dar doctorii le-au mai dat o veste cumplita parintilor: pentru a invinge cancerul si a avea o sansa la o viata normala, tratamentul va trebui continuat in centrul de oncologie Sf.Ana din Viena cu terapie imunologica si transplant de grefa medulara, iar suma necesara depaseste 200.000 euro.
Haideti sa ajutam un ingeras sa se bucure de viata! Cu cat va incepe tratamentul mai repede, cu atat sansele lui sunt mai mari. In lupta pentru viata, orice euro conteaza! ”

Va asteptam in numar cat mai mare!!!!