Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

πkant

AUDIO. Cetățenii dau viață spațiului public

  • iulie 04, 2018
  • Anca Medeleanu

In Be the HIT, am stat de vorba cu Oana Olariu de la Asociatia Civica, despre dezbaterea la care poti participa si tu , Cetățenii dau viață spațiului public.

Vino vineri, 6 iulie, între orele 17.00-21.00 la Teatru FIX (HALA FiX) să fii alături de 6 „Gospodari Urbani” și să faci din Iași, un oraș pentru oameni. 6 ieșeni sunt gata să înverzească Iașul, să-i transforme cartierele în locuri prietenoase și să activeze spațiile de joacă, dacă li te alături.

6 ieșeni devin Gospodari Urbani. Susțin în fața publicului pitch-urile proiectelor de revitalizare urbană, pe care vor să le implementeze cu sprijinul comunității, al specialiștilor în urbanism și arhitectură și-al aleșilor locali. Ieșenii descoperă ce înseamnă „să ne gospodărim în spațiul urban”: să ne îndreptăm atenția către locul în care trăim, să luăm inițiativa, să descoperim soluții și să îmbunătățim împreună condițiile de locuire în mediul aglomerat al unui oraș. Inițiativele cetățenilor sunt aliniate cu direcțiile trasate în sesiunea „SPECIALIȘTII PROIECTEAZĂ ORAȘE PENTRU OAMENI. PRIMARII LE ADMINISTREAZĂ”. Schimbarea se produce armonios, de la firul ierbii, odată ce se lărgește orizontul de conștiință asupra spațiului public. Încheiem evenimentul cu o petrecere cetățenească.