Salonul Ofertelor Educaţionale – ediţia 2018

Salonul Ofertelor Educaţionale, eveniment ajuns la cea de-a XV-a ediţie, este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi, în vederea  promovării şcolii ieşene şi sprijinirii procesului de orientare în carieră a tinerilor.

Eveniment  de tradiţie în spaţiul educaţional ieşean, Salonul ofertelor educaţionale, reuneşte instituţii de învăţământ care îşi promovează ofertele de învăţământ liceal, profesional, dar și dual, pentru anul 2018-2019.

Ediţia din acest an are loc joi, 19 aprilie, în Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi. Evenimentul va debuta cu Gala Avanpremieră pentru carieră – festivalul filmelor de prezentare a liceelor şi şcolilor profesionale din judeţul Iaşi, începând cu ora 10:00, în Aula „Mihai Eminescu”, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor judeţene şi locale, a elevilor şi a părinţilor.

Vizitarea standurilor de promovare a ofertelor educaţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a şi părinţii acestora se va desfăşura joi, 19 aprilie, între orele 12.00 şi 18.00.