PSD Iasi cere convocarea de urgenţă a unui Comitet Executiv Naţional.Firea solicită întrunirea urgentă a Comitetului Executiv al PSD

Organizaţia Judeţeană Iaşi a PSD cere conducerii partidului convocarea de urgenţă a unui Comitet Executiv Naţional pentru clarificarea în interiorul partidului, conform statutului, a situaţiei aparută în ultimele zile.
PSD trebuie să se concentreze pe realizarea programului de guvernare, iar 2018 trebuie să fie un an al marilor investiţii, în care marcăm Centenarul Marii Uniri şi nu un an al discordiei.


Primarul Capitalei Gabriela Firea solicită întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD pentru ”a tranşa criza politică” întrucât aceasta a avut drept ”reacţie organică” încetinirea motoarelor administraţiei centrale şi locale. Firea susţine că indiferent de soluţia care va rezulta din şedinţa CEx, este categoric mai bună decât actuala instabilitate. Şi senatorul PSD Claudiu Manda consideră că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv Naţional al partidului, argumentul său fiind că „situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CEx de la Iaşi”. Convocarea CExN a fost cerută şi de către deputatul Cătălin Rădulescu şi liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.