AUDIO. Pelerini asteptati la Hala Centrala cu pui de baltă în sos de vin

Delicatese și mici piperați pentru buzunarul clientului. Aceasta este oferta adresata ieșenilor și pelerinilor de comercianții care au primit aprobarea să vândă produse alimentare în zona Hala Centrală. Clasicul mititel se vindea doar la porția de trei bucati. 10 lei cu pâine și mustar. La bucată, nu. Delicatesele nu lipsesc nici ele. Specialități din fructe de mare  la 35 de lei 200 de grame. Desert de inspirație turcească- baclava, halva – la prețuri care pornesc de la șase lei suta de grame.  La ora prinzului se astepta la coada chiar și câte 15 minute pentru a gusta din preparatele care sfâriau pe gratare.

haleala-doi

haleala-trei

haleala-patruhaleala-cinciCe spun ieșenii care mâncau astăzi la prinz la tirgul de la Hala Centrală? Un sondaj realizat de Teodora Blăjuță. Foto-Teodora Blăjuță