Ilinca feat. Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017 cu piesa „Yodel It!”

Ilinca feat. Alex Florea au câştigat finala selecţiei naţionale a Eurovision 2017, după votul telespectatorilor, cu piesa „Yodel It!”, compoziţie a lui Mihai Alexandru, şi vor reprezenta România la competiţia cântecului european de la Kiev.

„Te iubesc, mami, te iubesc, tati! Vreau să-i spun lui Mihai Trăistariu că mi-a dat încredere atunci când mi-a oferit un premiu la Herculane”, a declarat Ilinca după ce a câştigat. „I-am descoperit de mici pe Ilinca şi pe Alex. Am cântat cu Ilinca în duet. Meritau aceşti tineri să înceapă o carieră”, a spus Mihai Trăistariu, care susţine că va participa şi în anii următori la selecţiile Eurovision.

Pe locul doi, în finala selecţiei naţionale Eurovision, s-a clasat Mihai Trăistariu, cu piesa „I Won’t Surrender”, iar pe locul III – trupa – Instinct, cu piesa „Petale”, compoziţie a lui Vlad şi Daniel Alexandrescu.

Mai multe citiți aici:Ilinca-feat-Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017 de lakiev-cu-piesa-yodel-it-1922403105002017032316826089