Despre HIT

Un radio la înălțime

RADIO HIT IAȘI 94,9 FM. De 21 de ani împreună cu Iașiul

Radio HIT este de 21 de ani un post de radio local ale cărui programe sunt produse în totalitate în Iași pentru Iași. Bazele radioului au fost puse de Iulian Bulucea împreună cu prima echipă din care făceau parte Dan Dimofte, Ioana Rață, Smaranda Andronovici, Silviu Andrei, Mihaela Răileanu, Gabi Rotaru, Adi Neacșu, Alina Anton, Teodora Bulgaru, Iulian Levițchi, Marius Ivan, Paul Iancu, Anda Căilean. Pe parcursul anilor din echipa HIT au făcut parte Dorin Spineanu, George Zafiu, Septimiu Sărățeanu, Ruxandra Ciobanu,  Alina Cozma, Gabi Jugaru, Catalin Elisei.

Cu o echipă formată din peste 20 de angajați, Radio HIT își propune continuarea politicii de post local cu puternică implicare în comunitatea Iașului vizând un target adult a cărui virsta este cuprinsă între 30 și 55 ani.

În acest moment, Radio HIT este singurul radio comercial ieșean.

Date tehnice: emisie stereo in banda vest FM, frecventa 94,9 Mhz

Perimetrul de recepționare a emisiei radio HIT: municipiul Iași. În același timp, prin  tehnologia modernă, Radio HIT poate fi ascultat de oriunde în lume datorită optiunii “live” de pe pagina de internet.

Structura de programe: format “Adult Contemporary Radio”

Buletine de știri din oră în oră de la 7 a.m. pâna la 18. Suntem singurul post de radio din Iași în care proporția știrilor locale este de 80%.

Structura de programe este adaptată nevoilor comunității locale. În fiecare zi de marți a săptămânii, la ora 13, HIT Voice, o emisiune de interviuri în care Violeta Cincu ne prezintă fața ascunsă a personalităților și ne aduce în atenție oameni obișnuiți care fac însă lucruri interesante.În fiecare vineri, de la ora 13.05, Beauty, o emisiune în care medici de renume din Iași ne vorbesc despre sănătatea frumuseții și frumusețea sănătății.

Alte rubrici specializate pe care le puteți regăsi în structura de programe sunt “Pomana diletantului” realizata de Briscan Zara, “Hit Celebrate” realizata de Ramona Ojica și “Predica de duminică”.

Target principal: 30-55 ani, activ, studii medii și superioare.

Studio de producție audio : realizează spoturi publicitare pentru 80% din piața radio și TV ieșeană dar și pentru clienții agențiilor de publicitate din București, Cluj, Brașov.

Echipa HIT este formată din peste 20 de angajați:  11 realizatori de programe, 3 editori și reporteri, 2 asistenți producție audio, 1 copywriter.

Activitatea de publicitate clasică ( difuzare campanii spoturi) se intregeste la Radio HIT cu o serie de acțiuni de promovare online pe rețelele de socializare și pe pagina www.radiohit.ro.

  • promovare pe site www.radiohit.ro
  • promovare pe pagina de facebook ( peste 7 300 de prieteni)

Promovare:

Radio HIT  organizează și desfașoară campanii de promovare proprii: concursuri lunare cu premii de fidelitate, autopromouri pentru toate emisiunile, jingle-uri și id-uri de stație, promovare în presa locală, promovare prin mijloace externe: evenimente concertistice anuale proprii de mare anvergură – GALELE HIT 15 ediții , pagina proprie pe internet cu posibilitatea de recepționare live a programelor.

PLAYLIST

Lost Frequencies ft Janiek Devy

Reality

Kygo feat. Julia Michaels

Carry me

Tokio Hotel

Love Who Loves You Back