Cele mai bune piese ale lunii Aprilie

Activitatea sonoră specifică acestei perioade devine perceptibilă în medii tot mai diverse. Lumea simte nevoia să intearcționeze cu lumina solară și caută noutăți din toate domeniile, iar muzica este omniprezentă.

Aprilie 2017 lansează multiple piese muzicale provenite din ariile comerciale şi underground împreună. De asemenea, apar clarificări în programele festivalurilor, unele în desfăşurare, altele pregătite pentru vară sau toamnă, urmărim interviuri noi şi bineînţeles videoclipuri transmise prin fibre optice.

Se ştie că platforma Youtube devine tot mai utila în aceste situaţii. Multe case de discuri și studio-uri de producție au pagini pe acest website, dedicate videoclipurilor oficiale lansate de artiştii colaboratori. Vimeo este un mediu mult mai profesionist, dedicat inclusiv animatorilor şi celor care produc videoclipul în sine. Publicul mediază relaţia cu artiştii și casele de producție prin reţelele de socializare virtuală, și muzică are întotdeauna prioritate, fie ca o ascultăm, vorbim despre ea sau o vizualizăm prin mediul digital, în orice sezon. Concertele și festivalurile imbină toate aspectele din domeniu pe coordonate reale, și reprezintă mediile potrivite pentru premiere sau intervenții suprinzătoare, la care fanii și agențiile media reacționează instant.

Vă prezentăm un playlist de 14 piese publicate exclusiv în această lună din an, câteva cu video oficial inclus, și continuăm să urmărim cele mai active grupuri muzicale din prezent, atât prin activitatea de studio cât şi din perspectiva scenică. Săptămânal apare ceva nou, însa la HIT calitatea ne ghidează!

Ia’Și Ascultă!

 

 

Jorge Blanco – Risky Business

Gorillaz – Andromeda (Bonobo Remix)

Linkin Park feat. Pusha T and Stormzy – Good Goodbye

Frank Ocean ft. Jay-Z, Tyler The Creator – Biking

Lady Gaga – The Cure

Björk – Notget VR

Sigrid – Don’t Kill My Vibe

Feist – Century

Norah Jones – Flipside

LP – No Witness

Incubus – Nimble Bastard

Royal Blood – Lights Out

At The Drive In – Hostage Stamps

Jack White – Battle Cry