AUDIO. Politist din Iasi acuzat de agresiune sexuala asupra unei minore. Tatăl fetiței:” E un criminal! I-aș da foc la casă”

Un agent de poliţie  de 41 de ani de la Poliţia Gorban, este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni la secţia de Poliţie la care lucrează. Audierile au loc în contextul în care, ieri, părinţii unei adolescente de 16 ani au depus plângere la Poliţie acuzându-l pe agent de comiterea unui presupus abuz sexual. Procurorul Niculina Lisnic, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni a declarat ca ancheta este în desfăşurare, a început urmărirea penală in rem pentru infracţiunea de agresiune sexuală. Poliţistul este vecin cu minora. Fetita a ajutat-o ieri la treabă pe soţia poliţistului. Ieri, fata ar fi rămas singură în casă cu poliţistul şi ar fi fost trântită pe pat de acesta.

Tatăl minorei a povestit cu lacrimi în ochi la Radio HIT Iași

 

Minora a mers plângând acasă şi a povestit părinţilor ce a păţit, aceştia formulând sesizare la Poliţie, cazul fiind preluat de procurori.   Persoana reclamată este ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Gorban şi este în concediu de odihnă în acest moment